boiler-aparici-smart

Waarom kies je voor Aparici elektrische boiler?

Elektrische boiler Aparici is het A merk afkomstig uit Spanje. In het thuisland al zeer populair en hangt in veel huishoudens. Elk onderdeel van deze boiler is met zorg uitgekozen om het tot een perfecte boiler te produceren. Ontdek de slanke boiler die ook horizontaal gemonteerd kan worden, met een dubbel watervat en een droge weerstand heeft.

Elektrische boiler Aparici is het A merk uit Spanje

Nofer is de grote fabriek die verantwoordelijk is voor Aparici. Als sinds de 2e wereldoorlog produceren zij elektrische boilers en aanverwanten. Als geen ander weten zij waar de boiler aan moet voldoen.

In Spanje zijn ze dan ook uitsluitend te koop via de groothandel. En ook verkrijgbaar in de bouwmarkt zoals Leroy Merlin of Bricomart.

Zelflerende eco controller =Super Smart

Natuurlijk is er ook gedacht aan het energieverbruik.

Aparici heeft de zelflerende ECO controller aan toegevoegd.

In de eerste periode programmeert hij zichzelf nadat de energie is gemeten van het verbruik. Daarna gaat de controller verder in de meest zuinige stand.

Het apparaat zal zichzelf met deze informatie programmeren zodat hij op de juiste momenten het water op temperatuur brengt. Dus niet zoals een traditionele boiler de hele dag opwarmen. Dit wordt ook nog over een dubbele watertank verdeeld. Hierbij krijg je een extra besparing.

De watervaten dienen als het ware als een voor verwarm vat en hoofdvat.

Elektronische anode = minder kalk

Deze P serie van Aparici heeft dan ook nog een elektronische anode. Deze zorgt voor minder kalkvorming en zal de binnenkant van de ketel beschermen. We noemen het dan ook een anti kalk boiler. Minder kalk betekend een langere levensduur en minder onderhoud.

Ruimtebesparend omdat het een plat model van 27 centimeter is en ook nog horizontaal opgehangen kan worden. Op deze manier past de boiler prima in de keuken of in de badkamer. Het is niet nodig om de boiler te verstoppen want met het prachtige design mag hij best in het zicht hangen.

Waar kan ik deze Aparici aanschaffen?

Wil je niet verder zoeken omdat je deze boiler absoluut wel ziet zitten dan is Aparici verkrijgbaar in de online webshop bij Warmteshop.eu.