sunset, tree, water-1373171.jpg

Over elektrische ketels.

Boilers.nl is een webshop vol met elektrisch aangedreven apparatuur, hoofdproduct; warmwater- boilers. Hoewel deze webshop-naam gericht is de warmwaterboiler, zijn er ook andere producten te vinden. Deze producten zijn uiteraard verkrijgbaar voor consumenten, maar ook installateurs en speciaalzaken komen al jaren op dit vertrouwde adres. Een betrouwbare webshop die alles op eigen voorraad heeft waardoor de prijzen super laag kunnen blijven. De te verkrijgen merken zijn oa: Wesen, Nofer/Aparici, Lemet, Wijas, DAT en Elterm.

Er zijn elektrische boilers van 200 liter of meer, maar ook kleinere boilers van 5, 10, (keukenboilers) 30, 50 of 80 liter.

Wat zij doen.

Boilers.nl is een webshop die tevens een fysieke showroom en magazijn hebben en is gevestigd in het Noord-Hollandse Heiloo. Het solide bedrijf bestaat reeds meer dan 10 jaar. Eerst als kleine webshop begonnen, maar inmiddels hebben zijn er meerdere eigen websites. Alles is gericht op elektrische apparaten en de vele aanverwante producten voor zowel consumenten als de (klein-) zakelijke markt.

De producten worden vervaardigd met hoogwaardige materialen. Hierdoor wordt een lange levensduur gegarandeerd en zijn de producten zeer duurzaam. In samenwerking met de producenten zijn zij altijd bezig met de nieuwste snufjes en de laatste trends. Neem als simpel voorbeeld de verbeterde isolatietechnieken bij de nieuwe elektrische boilers. Door deze vernieuwing kan er veel bespaard worden op het energieverbruik.
Ze zijn bij boilers.nl altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en kunnen uit eigen ervaringen goede tips en adviezen geven.

Advies op maat

Bij boilers.nl zijn ze ervan overtuigd dat de productinformatie overzichtelijk en uiterst duidelijk is, toch blijft het soms lastig de juiste boiler of doorstromer te kiezen. Geen situatie is hetzelfde, maar er kan met de deskundige mensen die hier werken exact afgestemd worden wat de beste oplossing is voor jouw persoonlijke situatie.

Of het nu gaat gaat om vervanging van een boiler of geiser, een nieuwe situatie of prijsaanvraag voor een groot project of Vva oplossing, ze staan voor je klaar! Op werkdagen kun je ze altijd telefonisch bereiken op nummer 072 – 369 0067. Maar je kunt je
vraag of opmerking ook 24/7 mailen naar info@boilers.nl.

Wist je dat…

Er ook een ultra handige boiler calculator op de website staat waarmee je eenvoudig zelf kunt uitrekenen welke boiler je nodig hebt?
Bezoekadres, Showroom en magazijn: De showroom, kantoor en werkplaats is gevestigd op: De Wagenmaker 2, 1851 PX, te Heiloo.
Tevens is het uiteraard mogelijk om je gekochte producten af te halen.