cafe, building, greece-3537801.jpg

Horeca Boekhouder niet alleen voor de horeca

Horeca boekhouder te Almere en Amsterdam is actief in de regio Randstad op gebied van horeca. Maar naast de horeca zijn er inmiddels ook vele andere sectoren die een weg naar horecaboekhouder hebben gevonden. Dat zijn onder andere klanten zoals taxi bedrijven, marketing bureau´s. Vaak wel met een relatie in de horeca maar ook zonder enige relatie met horeca.

calculator, calculation, insurance-1680905.jpg

Waarom uw boekhouding uitbesteden aan HorecaBoekhouder.nl

Een boekhouding goed volgens de regels opzetten is een vak apart. Juist hier in is horecaboekhouder erg goed in. Dat komt omdat de mensen die werken bij horecaboekhouder niet alleen boekhouder zijn maar ook fiscalist.

Hun kennis is dus veel breder dan de normale boekhouder. Ook op fiscaal gebied kan er dus een advies gemaakt worden. Dat kan heel handig zijn.

Yuki en Exact pakketten eenvoudig te koppelen

Ook maken ze gebruik van geautomatiseerde boekhoudpakketten. Denk aan Exact en Yuki. Beide systemen kan je koppelen aan je facturatiesysteem en bankrekening. De boekhoudpakketten lezen dan regelmatig alle dat in en ordenen de juiste gegevens op de plaats waar ze thuis horen.

Een slimme boekhouding dus. En geheel geautomatiseerd wat als voordeel heeft dat er nauwelijks fouten gemaakt kunnen worden. De belastingdienst is hier blij mee zodat de kans op extra controles veel kleiner zijn.

Meekijken in de boekhoud applicatie

Het is ook belangrijk om als ondernemer te weten hoe u er voor staat. Omdat de boekhouding bijna dagelijks wordt bijgehouden en dus heel actueel is weet u exact op ieder moment ziet hoe u ervoor staat. U kunt alles volgen op uw computer of in een speciale hiervoor gemaakte applicatie die u kan openen op u mobiele telefoon. Dus waar u ook bent.

Ook kunt u alles in de gaten houden. Hier vindt u ook alle contact met u boekhouder. Als hij vragen heeft kunt u ze hier terug vinden en beantwoorden. Heel handig. Dus altijd snel alles geregeld op de tijd die u bepaald.

Als u ook een slimme boekhouding wilt neem dan eens contact op via deze link Horecaboekhouder