tap, water, faucet-1937219.jpg

Anti kalkmagneet tegen kalkafzetting

Anti kalkmagneet tegen kalkafzetting. Er is veel discussie over maar toch kunnen we duidelijk zien dat het werkt. Er is beduidend minder kalkafzetting op de kranen en op de douchewand. Is het dan een miskoop of moet ik er toch een bestellen ?

Hoe werkt een anti kalkmagneet

Een anti kalkmagneet wordt op de leidingen heen geplaatst. Dit kan om koperen leiding, kunststof leiding of metalen leiding. In de handleiding staat duidelijk aangegeven hoe ze om welk materiaal geplaatst moeten worden. Dat kan dus verschillen per materiaal. Houdt dat goed in de gaten.

Het magnetisch veld zal een negatief en positief veld genereren wat ervoor zorgt dat de kalkdeeltjes zich niet binden. Omdat deze zich niet kunnen binden zal hij zich ook niet aan de binnenwand van uw leiding, kranen en douchewand kunnen hechten. De kalkdeeltjes verdwijnen dus niet uit het water maar lopen mee door het afvoerputje.

Goed voor milieu en apparaten maar ook je portemonnee

Minder kalk in het water is niet alleen goed voor je apparaten maar ook voor het milieu. Omdat er minder kalk in het water zit heb je minder schoonmaakmiddelen nodig. Er is immers minder kalk op je kraan en douchewand dus ook minder anti kalk middelen nodig. Ook in je wasmachine en onder de douche zal je zien dat het water meer schuimt en je dus minder zeep nodig hebt. Daarnaast zullen je leidingen minder snel dichtslibben en je verwarmingselement minder snel vol zitten met kalk. Dit scheelt echt veel in je stroomkosten. Een met kalk vol zittend verwarmingselement doet er langer over met opwarmen en kost dus meer stroom.

Minder kalk is bovendien goed voor de huid. Mensen met een droge huid of last van allergie├źn zullen er direct baat bij hebben.

Eigenlijk is er geen reden om hem niet te kopen. Ook mede door de lage aanschafwaarde van rond de 30 euro.

  • Gorodal anti kalkmageet
  • Lage aanschafwaarde
  • Minder kalk in keuken en badkamer
  • Minder stroomkosten
  • Minder schoonmaakmiddelen nodig
  • Goed voor milieu
  • Goed voor portemonnee
  • Goed voor wasmachine en vaatwasser
  • Goed voor huid en haar.

Als je meer wilt weten over de Gorodal anti kalkmagneet moet je eens kijken bij Warmteshop.EU. Deze vind je via deze link.