warmte-elektrische

Elektrische boiler DAT Aparici P serie

Elektrische boilers van het merk Aparici worden uitsluitend gemaakt met onderdelen van hoge kwaliteit. Ieder onderdeel is zorgvuldig uitgekozen om tot een perfecte elektrische boiler te worden gemaakt.

Aparici het A merk uit Spanje

Aparici is een merk van de grote fabriek Nofer. Deze produceert als sinds de 2e wereld oorlog elektrische boilers. Ze weten als geen ander waar een elektrische boiler moet aan voldoen.

En zijn in hun thuisland Spanje dan ook een AA merk. In Spanje zijn ze dan ook uitsluitend te koop via de groothandels kanalen. Je vind ze zeker niet in de bouwmarkt.

Aparici SC serie

Super Smart met de ECO smart controller

Naast de hoge kwaliteit is er ook gedacht aan het energieverbruik. Dat is heden ter dage erg belangrijk met de hoge kosten energie. De Aparici heeft hiervoor een ECO smart controller gemaakt die gedurende een periode gaat meten wat en wanneer u warm water vraagt.

Hij zal zichzelf met deze informatie programmeren zodat hij op de juiste momenten het water op temperatuur brengt. Dus niet zoals een traditionele boiler de hele dag opwarmen. Hij verdeeld dit ook nog over de 2 tanks. Hierbij krijg je een extra besparing. De vaten dienen als het ware als een voor verwarm vat en hoofdvat.

Elektronische anode

De P serie van Aparici heeft dan ook nog een elektronische anode. Deze zorgt voor minder kalk in het water en beschermd de binnenkant van de ketel. De elektronische versie hoeft tot wel 5x minder vaak te worden vervangen.

Dat scheelt weer onderhoud, tijd en kosten. Ook is het handig dat hij zowel horizontaal of verticaal gemonteerd kan worden.

Met slechts 27 cm diepte past hij ook vaak in een keukenkastje. Als is dit niet echt nodig want de boiler ziet er van zichzelf al erg mooi uit.

In Nederland bij Warmteshop.eu verkrijgbaar

In Nederland is de boiler onder andere verkrijgbaar bij Warmteshop.