dining, entertaining, lifestyle-1809844.jpg

De zoektocht naar een elektrische boiler van Johan

Johan en Ed wonen al 12 jaar samen in Heiloo en willen graag van het gas af. Onlangs hebben ze hun traditionele gas cv ketel vervangen door een elektrische cv ketel van DAT maar nu moeten ze nog een alternatief voor het warme water zoeken. Er moet immers gedouched worden en in de keuken is warm water ook erg handig. Ze dachten hierbij aan een elektrische boiler.

Veel keuze in elektrische boilers.

Als je gaat zoeken naar elektrische boilers op het internet raak je al snel in de war van het vele aanbod. Johan kwam er dus al snel achter dat er keuzes gemaakt moest worden. Hij wilde het liefst een platte boiler. nog mooier zou zijn dat deze weggewerkt zou kunnen worden in het keukenkastje en weinig onderhoudt nodig zou hebben.

DAT Aparici Efficiente elektrische boiler

Al snel kwam Johan terecht bij de website van Elektrischeboiler.EU. Hier vond hij een boilercalculator waarmee hij uit kon rekenen hoeveel boilerwater hij nu nodig zou hebben. Het bleek dat hij voldoende had aan 50 liter boiler water. Ook zag hij op de website meerdere boilers maar de DAT Aparici Efficiente Plus stak met kop en schouder boven al het aanbod uit. Deze boiler had een diepte van slechts 27 cm waardoor hij in de keukenkast geplaatst kan worden.

Bovendien heeft deze 2 tanks, een energie label B met een smart controller die ervoor zorgt dat er minder stroom wordt verbruikt. Ook is hij voorzien van een elektronische anode. Deze is handig want dan hoef je minder vaak de anode te verwisselen en heb je dus minder onderhouds- kosten. En wat voor Johan ook handig is dat de boiler op meerdere vermogens ingesteld kan worden. Zo is er een keuze 1200Watt of 2000Watt.

Als ook jij op zoek bent naar een elektrische boiler of een goed advies, kijk dan eens op de website van Elektrischeboiler.eu. Hier vind u alle informatie die u nodig heeft voor de juiste keuze. Komt u er dan toch nog niet uit bel dan met het adviescentrum of kom eens langs in Heiloo waar u de boilers ook kan bekijken.