Aparici-horizontale-boiler

Zo bespaar je ruimte met een horizontale boiler

Bespaar veel ruimte door de Aparici boiler horizontaal op te hangen in de keuken of in de badkamer. Boven een kast of deur stoot je er niet tegenaan en hoeft de boiler ook niet verstopt te worden. Met een plat model is het energiezuinig en heb je zeker een goede aanschaf mee gedaan.

Plat model van 27 cm diep

In het interieur past een platte boiler zeker zonder dat je deze hoeft te verstoppen. Niet in een kast wegwerken. Er is altijd wel een plek te vinden met dit platte model van maar liefst 27 centimeter diep. Ideaal boven een kast of deur.

Deze elektrische boiler Eficiente smart is verkrijgbaar in 50 liter, 80 liter en 100 liter.

Naar een lager vermogen in te stellen

Heb je een lager vermogen nodig? Dat is mogelijk, namelijk instelbaar naar een lager vermogen van 1200watt. Door de aanwezige dubbele watertank kunnen deze apart van elkaar geschakeld worden. De andere watertank is 800watt vermogen. Zodoende heeft deze boiler een totaal vermogen van 2000watt.

Als er dus niet veel elektra over is op locatie, dan is het ideaal om het lagere vermogen in te stellen.

Droge weerstand betekent minder kalk

Een ander zeer positief argument is de droge weerstand. Deze staat niet in direct contact met water waardoor minder kalkvorming ontstaat. En daarom wordt het ook wel een anti kalk boiler genoemd.

Met de twee speciale magnesium anodes zorgt dit voor een langere levensduur.

Zelflerende Smart controller

De smart controller heeft na twee weken jou verbruik heeft opgenomen, en zal dan verder gaan in de eco en de meest zuinige stand. Na activatie van de eco stand, doet hij dan ook zelf zijn werk. En mag dan ook niet onderbroken worden.

Horizontale boiler nodig?

Ben je overtuigd van bovenstaand informatie? En wil jij ook een boiler horizontaal ophangen kijk dan eens naar de Aparici Eficiente Smart. Verkrijgbaar met inhoud 50 liter, 80 liter en 100 liter via de linkĀ Aparici elektrische boiler.